Remmenservice

Remmen zijn een van de belangrijkste onderdelen van uw auto

Uw remmen zijn van wezenlijk belang voor uw veiligheid en die van uw medeweggebruikers. Laat daarom regelmatig uw remmen en remvloeistof controleren. Maak vandaag nog een afspraak bij AutoCrew-garage!
 

Kies voor remmenservice met originele Bosch-onderdelen

Goed onderhouden remmen verkorten uw remweg aanzienlijk en dat is wel zo veilig!
Bosch biedt een compleet remmenprogramma: van losse componenten tot complete remsystemen die bestaan uit mechanische, hydraulische en elektronische deelsystemen. Alle onderdelen zijn dus precies op elkaar afgestemd. Het is vanzelfsprekend dat uw AutoCrew-garage alleen maar gebruik maakt van originele, kwalitatieve Bosch-onderdelen.
 

Denk aan uw remvloeistof

Remvloeistof is belangrijk, omdat dit de kracht overbrengt van het rempedaal naar de remmen. Als de remvloeistof te oud is of vervuild is met waterdruppeltjes, dan kan de remwerking afnemen met wel 90%! Hierdoor zal de auto in het slechtste geval vrijwel niet meer remmen. Het tijdig vervangen van remvloeistof is dus absoluut noodzakelijk.
 
Bij elke onderhoudsbeurt controleert uw AutoCrew-garage uw remmen en de remvloeistof.
Maak vandaag nog een afspraak voor een controle van uw remmen!
 

Bosch onderdelen: kwaliteit en betrouwbaarheid

AutoCrew is een werkplaatsconcept van Bosch. Bosch levert ons onderdelen, technische trainingen en diagnoseapparatuur. Dus ook voor remmen van Bosch bent u bij AutoCrew aan het juiste adres.